Grete Storbæk Eriksen lener seg til noen av de største lyrikerne her i landet, Einar Skjæraasen og Halldis Moren Vesaas.Grete Storbæk Eriksen og John Pål Inderberg

Hennes program består blant annet av vakre sanger over sterke og vare dikt som hun selv har tonesatt. Hun forteller også både muntre og rørende historier om Skjæraasen og Moren Vesaas, som vokste opp samme sted som Grete; i Trysil.

Hun har akkurat gitt ut sitt tredje album.
«Endelig skriver Grete Storbæk Eriksen sine egne tekster!» Dette var kommentaren i P1 i Norsk på norsk, da de spilte Gretes nye låt «Kysse dæ i nakken». Denne er listet nasjonalt på P1+ og i flere lokale NRK-stasjoner.

Hun fikk terningkast 5 på sin siste plate. Anmelderen skrev «Hun gjør det med både stil og originalitet.» « gjør det på en måte som både gleder og berører».

John Pål Inderberg er saksofonist, kommer fra Steinkjer. Har spilt med de største jazz-musikerne i verden og vært mentor og professor ved Musikkonservatoriet i Trondheim i en årrekke. Grete og John Pål har levert mange konserter sammen.


Velkommen til en konsert som vil glede og berøre!


Inngang kr 100,-
Forhåndssalg i biblioteket.

 
Sted: Steinkjer bibliotek
Tid: lørdag 2. september 16:00