livet.jpgSamarbeidet starta ved en tilfeldighet. Ei felles venninne mente Astris tekster og Eilens bilder kville passe godt sammen i ei bok. Og sånn ble det.

I øyeblikket 

Møtet med de to kan bli både avslappende og intenst. Eilen er mindfulnessinstruktør, og setter stemningen ved å vise enkle øvelser alle kan gjøre for å slappe av, være i øyeblikket.

Publikum får høre et par av tekstene og se noen av bildene i stort format, forfatterne forteller hvordan bokprosjektet tok form og hvordan man kan finne roen i hektiske liv.

 

Påfyll

-Den fineste tilbakemeldingen jeg har fått er fra en dame som har sagt at hun vil lese teksten til familien sin på julaften, forteller Astri.

Og mange lesere har tatt kontakt etter at boka kom ut.

eilen.jpg - Eilen har en unik evne til å fange øyeblikket og gir en flott opplevelse av lys, perspektiv og skjørhet i sine bilder. Hun lar meg dvele ved de ubegrensede mulighetene i det tilsynelatende ordinære og oppfordrer til å se skjønnheten i alt, uttaler en av leserne.  

Eilen og Astri sier de håper at boka kan bidra til at leseren føler seg mindre alene. De ønsker å tilby trøst og lys i ord og bilder.  

Det blir enkel servering, og arrangementet er gratis og åpent for alle som trenger påfyll i vintermørket.